Om oss

En mäklarfirma med lokal förankring

Eget Hem AB grundades 1993 av Christer Blomberg och Kenneth Cabréus, två erfarna mäklare med en stark förankring i Haninge. Redan från början var vår mäklarfirmas vision att erbjuda kvalitativa mäklartjänster med låga arvoden. Vi arbetar alltid med kunden i fokus och vi vill vara det självklara valet när du ska köpa eller sälja en bostad i eller omkring Haninge eller Tyresö. Våra mäklare har ett brett kontaktnät och vi samarbetar med lokala företag för att kunna erbjuda högkvalitativa mervärdestjänster som homestyling.

Vi förmedlar bostäder och affärslokaler

Eget Hem AB förmedlar bostadsrätter, villor och radhus till privatpersoner samt lokaler till företagare. Genom åren har vi haft en mängd återkommande kunder, något som vi ser som ett bevis på att vi har lyckats profilera oss som en kundnära mäklarfirma. Hos oss arbetar ett litet och väl sammansvetsat team. Detta bidrar till att beslutsvägarna är korta och att vi kan följa kundernas projekt på ett personligt sätt.

Ett team med kvalificerade mäklare

Hos oss arbetar endast kvalificerade mäklare som är anslutna till Mäklarsamfundet eller Fastighetsmäklarförbundet. Tack vare deras arbete blev vi år 2006 utsedda till “Årets lokala mäklarföretag” av tidningen Privata Affärer. Vi har god översikt över den lokala bostadsmarknaden och samarbetar med byggföretag för att kunna erbjuda nyproduktion.

Alla som arbetar hos oss har själva bott i Haninge och känner till området väl.