Sälja bostad

Vi på Mäklare Haninge står till din tjänst när du ska sälja bostad. Våra fastighetsmäklare är tydliga genom alla steg i försäljningsprocessen, något som brukar uppskattas av såväl säljare som spekulanter. För oss är det viktigt att kunna erbjuda en tjänst där du som kund har möjlighet att vara involverad i den utsträckning som du själv önskar. Vi har lång erfarenhet och vårt mål är alltid att du ska bli 100 % nöjd med det slutpris som ditt objekt inbringar.

Fastighetsmäklare med en väl utvecklad känsla för marknadsföring

Vi är fast övertygade om att aktiv marknadsföring är en av hörnstenarna i en lyckad försäljningsprocess. När du tar hjälp av oss skräddarsyr vi marknadsföringen så att din villa eller bostadsrätt når ut till rätt målgrupp. Som bra mäklare i Haninge tar vi hjälp av en grafisk formgivare för att utforma annonser och faktaunderlag på ett attraktiv och intresseväckande sätt. I vårt spekulantregister finns en stor mängd intressenter som letar efter en bostad i Haninge och Tyresö. Registret uppdateras ständigt så att vi ska kunna matcha säljare och köpare på bästa sätt.

Att sälja bostad i Haninge med en trygg budgivning

Vi hjälper dig sälja såväl ett radhus eller en villa som en bostadsrätt. Våra mäklare tillämpar en trygg budgivningsprocess, där:

  • Vi dokumenterar allt mycket noggrant
  • Budgivare och säljare får löpande information via sms och webben
  • När en spekulant vill bli budgivare informerar vi om lånelöfte, besiktning och tillträde

Våra mäklare hjälper dig som skall sälja bostad i Haninge

När du vänder dig till oss för att sälja bostad i Haninge kan du vara säker på att vi tar tillvara dina intressen. Vi arbetar på ett transparent och öppet sätt, något som lett till att vi fått många återkommande kunder. Till att börja med utför vi en kostnadsfri värdering av bostad. På så sätt få du en god idé om marknadsläget och vad det slutgiltiga priset för ditt objekt kan komma att landa på. Vi ser framemot att hjälpa dig att göra en lyckad bostadsaffär!